maanantai 7. heinäkuuta 2008

Jopo-kuume

On iskenyt kauhea Jopo-kuume! Vaikka tuli keväämmällä hankittua uusi velo, niin nyt on alkanut kuumottamaan todellisen kesäisen kaupunkikulkineen hankkiminen.

Kun vain jostain löytäisi kohtuukuntoisen ja etenkin -hintaisen vanhan Jopon. Uudetkin näyttävät ihan kivoilta, mutta vanhassa on tietenkin enemmän aitoa fiilistä.

Pitää nyt laittaa tänään joka tapauksessa tilaukseen jo aikaa haluamani uusi kypärä, satula, mittari ja lukko, että saa kunnolla kesäfillarointikauden käynnistymään. Olen jotenkin käsittämättömän passiivinen ollut tänä kesänä fillaroinnin suhteen. Tuntuu, että kesästäkin saa paljon enemmän irti, kun vaihtaa maisemaa fillarilla eikä julkisilla tai autolla. Toisaalta varsinaisia kesäkelejä ole oikeastaan ollutkaan kuin vasta parina päivänä. Muka kiirettäkin pitänyt alkukesän eikä ehtinyt nauttimaan suvesta.

Vajaan kolmen viikon päästä on jo Porvoon polkaisukin ja siihen mennessä pitäisi olla timmissä kunnossa! Tähän mennessä antitreeni on johtanut siihen, että paino on noussut tasaisesti kilo per kk! Sporttracks on muuten loistava (ja ilmainen) ohjelma painonhallinnan(kin) seuraamiseen! ;)

Ei kommentteja: