maanantai 7. heinäkuuta 2008

Livestrong

Jo silloin, kun Livestrong-rannekkeet olivat ns. muotia noin kolmisen kesää sitten, kävi mielessä, että voisi tukea hyvää tarkoitusta ja ostaa rannekkeen. Jäi jostain syystä silloin kuitenkin hankkimatta.

Nyt sitten heräsin asiaan uudelleen ja aloin etsimään mahdollista ostopaikkaa. Lance Armstrong Foundationin Livestrong-tuotteet ovat Niken valmistamia ja pidin loogisena osoitteena Niken omaa liikettä Kampin keskuksessa. Siellä myytiin tietenkin vain ei-oota. Myyjä kyllä sanoi, että rannekkeita kysellään ja pitäisi ehkä jossain vaiheessa tulla. Olisi hieno veto, jos täällä syrjäseuduillakin Niken liike myisi vaikka sitten vain rannekkeita tai jopa lisäksi myös Livestrong-t-paitoja. Eihän se sitten siis auttanut kuin tilata itse jenkeistä ranneke. Rannekkeita myydään minimissään 10 kpl paketissa ja tilasin lisäksi hihattoman t-paidan, kun tuli samoilla postikuluilla. Taala kun on tällä hetkellä alhaalla, niin ei hinnaksi tullut mahdottomia ja Visa vingahti ja postiluukusta kolahti paketti viikon kuluttua. Kiitettävästi toimi toimitus. Jo tilauspäivänä oli lähtenyt paketti liikkeelle.

Tuli hyvä mieli, kun sai tukea hyväntekeväisyyttä ja samalla voi viestiä olevansa pyöräilyn ystävä. Nyt kun Lance on jo lopettanut uransa, niin voi täydellä kunnioituksella tukea miehen hyväntekeväisyystyötä. Ei voi myöskään olla ihailematta miehen selviämistä omasta syövästään ja sen jälkeistä huipulle nousemista ja Tourin voittamisia. Itse olin Jan Ullrich -fani, mutta pakko nostaa silti hattua Lancen saavutuksille.

Livestrong on Armstrongin oma mantra ja ranneke on itsellekin hyvä muistutin elämään vahvasti.

Ei kommentteja: